lunes, 25 de junio de 2012

XIII Tast de Vins amb Ritme de Sant Cugat del Vallés


Desde este blog acostumbramos a contaros la sensaciones que nos quedan tras las experiencias que vivimos en torno al mundo del vino. Hoy sin embargo queremos también hacer mención a una de estas experiencias antes de vivirla, ya que se trata de un evento que no es muy conocido y nos gustaría que llegara a oídos de todos los que os interesáis por el vino, porque vale realmente la pena.


En la tarde del próximo sábado 30 de junio se celebrará el XIII Tast de Vins amb Ritme en Sant Cugat del Vallès. La cata se emmarca en las fiestas mayores del municipio en el que vivimos, así que es para nosotros una cita ineludible. ¡Más si cabe sabiendo lo que encontraremos allí!

Se trata de una cata en la que participan alrededor de una decena de bodegas españolas, que ofrecen degustar una buena selección de sus vinos. Como en muchas otras citas de este tipo, en alguna ocasión tenemos la suerte de poder intercambiar opiniones directamente con el propietario o el enólogo de la bodega.

¿Lo más especial de esta gran cata santcugatenca? El entorno. El claustro del Monasterio de Sant Cugat es el sitio en que se celebra esta actividad, un lugar repleto de historia y belleza a partes iguales. El ambiente además se anima muchísimo gracias a la presencia de grupos musicales que tocan en directo ritmos de swing y jazz. 
 


Si os apetece acompañarnos en esta cita tan especial, ¡comprad rápido las entradas! Este año el precio es de 12€. Aquí tenéis alguna información más sobre el evento:


¡No faltéis! La semana que viene intercambiaremos desde aquí nuestras impresiones.

*****

Des d'aquest blog acostumem a explicar-vos les sensaciones que ens queden després de les experiències que vivim al voltant del món del vi. Avui, però, volem també paralar-vos d'una d'aquestes experiències abans de viure-la, ja que es tracta d'un esdeveniment poc conegut i que ens agradaria que arribés a tots aquells que esteu interessats pel vi, ja que paga la pena. 
 


La tarda del proper dissabte 30 de juny serà la data en que se celebrarà el XIII Tast de Vins amb Ritme a Sant Cugat del Vallès. Aquest tast està emmarcat a las festa major del municipi on vivim, així que per nosaltres és una cita que no podem deixar passar. Més si sabem el què trobarem allà!

Es tracta d'un tast en el què participen prop d'una desena de cellers espanyols, que ofereixen fer la degustació d'una bona selecció dels seus vins. Com a moltes altres cites d'aquest estil, hi ha ocasions a les que tenim la sort de poder intercanviar opinions directament amb el propietari o l'enòleg del celler.

El més especial d'aquest gran tast santcugatenc? L'entorn. El claustre del Monestir de Sant Cugat és el lloc on se celebrà aquesta activitat, un indret ple d'història i bellesa a parts igual. L'ambient a més s'anima moltíssim gràcies a la presència de grups musicals que toquen en directe ritmes de swing i jazz.


Si us ve de gust acompanyar-nos en aquesta cita tan especial, compreu ràpid les entrades! Aquest any el preu és de 12€. Aquí us deixem alguna informació més sobre l'esdeveniment:


No hi falteu! La setmana que ve intercanviarem des d'aquí les nostres impressions. 

*****

Fins al pròxim glop!

No hay comentarios:

Publicar un comentario