sábado, 28 de enero de 2012

El descorche / El destapament

Tendrá el color de un vino joven, muy joven, apenas unos meses de crianza. La uva habrá sabido madurar durante los últimos meses, y dará paso a un tinto con aromas de mucha fruta y recuerdos de esas piruletas que no hace mucho aún probábamos. En boca será fino, suave, aunque sin muchas pretensiones… Se escapará alguna nota de acidez que el paso de los meses conseguirá equilibrar para dar lugar a una apuesta segura, ese vino que no nos falla si queremos conquistar a los demás.

Así es como queremos que sea nuestro blog, éste que empieza hoy.

Somos Alex y Jessica, y lo que nos ha traído aquí es nuestras ganas por absorber todo lo que huele a vino. ¿afición, amor, pasión? Sea lo que sea, no es pasajero, y conforme pasan los años se va creando en nosotros un pequeño archivo de descubrimientos, sentimientos, vivencias y conocimientos que queremos compartir con vosotros.

Lo que nos ha movido a formar este proyecto es el poder compartir algo que a nosotros nos parece maravilloso. Un universo girando alrededor del vino, que nunca se nos queda corto, que nos sorprende, que es tan grande que nos hace sentir pequeños, y nos llena de ilusión y ganas de seguir aprendiendo.

Esa bodega que nos ha sorprendido más de lo que esperábamos, la botella que descorchamos el último viernes, la que nos espera ansiosa a que pasen los años…

No extenderemos mucho más esta entrada que solo intenta convenceros de que os quedéis aquí a leernos. Si habéis llegado hasta aquí, esperemos que sea porque ya lo habéis hecho… ¡Gracias!

*****

Tindrà el color d’un vi jove, molt jove, tan sols uns mesos de criança. El raïm ha après a madurar en els últims mesos, i donarà pas a un vi negre amb aromes de fruita i records d’aquelles piruletes que fins no fa gaire encara tastàvem. Fi i suau en boca, encara que sense gaire pretensions… S’escaparà alguna nota d’acidesa, que el pas dels mesos aconseguirà equilibrar per donar lloc a una aposta segura, aquell vi que no ens falla si volem conquerir als altres.


Així és com volem que esdevingui el nostre blog, aquest que comença avui.


Som l’Àlex i la Jessica, i allò que ens ha portat fins aquí són les nostres ganes d’absorbir tot al que fa olor a vi. Afició, amor, passió? Sigui el què sigui, no és passatger, i a mesura que passen els anys, es va creant en nosaltres un petit arxiu de descobriments, sentiments, vivències i coneixements que volem compartir amb vosaltres.


Allò que ens ha esperonat a emprendre aquest projecte és compartir quelcom que a nosaltres ens sembla meravellós. Un univers girant al voltant del vi, que mai se’ns queda curt, que ens sorprèn, que és tan gran que ens fa sentir petits, i ens omple d’il·lusió i ganes de continuar aprenent.


Aquell celler que ens ha sorprès més del que esperàvem, l’ampolla que vam destapar el passat divendres, aquella que ens espera ansiosa a què passin els anys…


No ens estendrem gaire més en aquesta entrada, que només us intenta convèncer que resteu aquí a llegir-nos. Si heu arribat fins aquí, esperem que sigui perquè ja ho heu fet… Gràcies!

*****

Fins al pròxim glop!

1 comentario:

  1. Moltes felicitats Àlex i Jessica pel vostre blog!!!
    Des de fa molt de temps he intentat que m'agradi el vi però m'avergonyeix reconèixer que encara em costa... I això tenint en compte les enciclopèdies de vi que el meu pare té a casa, un tiet polític de la rioja i una parella amant del vi. Des de fa mesos que penso que aquest any començaré poquet a poquet i m'anirà agradant. El vostre blog serà l'empenta que em feia falta!!

    Petonets i sort en l'aventura!

    ResponderEliminar